Gezocht: sponsors en deelnemers 6e editie

Open Toren Dag Amsterdam maart 2018

Stichting Open The Doors heeft als doel deuren te openen die normaal gesproken voor het grote publiek gesloten blijven. Sinds 2013 organiseert stichting Open The Doors jaarlijks in maart de Open Toren Dag Amsterdam. Een dag waarop zowel historische als hedendaagse Amsterdamse torens kosteloos worden opengesteld voor het grote publiek met de mogelijkheid van de prachtige vergezichten te kunnen genieten. 

Het aantal bezoekers is in vijf jaar tijd meer dan verdubbeld: van 3500 in 2013 naar bijna 10.000 bezoekers in 2017. Ook het aantal deelnemende torens is in de afgelopen jaren gestegen van 12 naar 28. Op deze pagina leest u alles over deze deelnemers van de Open Toren Dag, editie 2017.

Word sponsor en/of deelnemer: bereik vele bedrijven en meer dan 1 miljoen mensen!

De organisatie van de de Open Toren Dag heeft ervoor gekozen om de torens kosteloos te laten bezoeken. Echter, dat kan niet zonder uw sponsoring! Het bereik tussen 1 maart en de Open Toren Dag zelf bestond in 2017 uit minimaal 95.000 weergaven van de site, met een gemiddeld bezoek van minimaal 3 minuten op de site. Aan free publicity werd een (social) mediawaarde behaald van 150.000 euro, beeldschermen op de grote NS stations en in Zuidas. In totaal werden via alle mediakanalen vele bedrijven en meer dan 1 miljoen mensen bereikt!

Met uw bijdrage of deelname plaatsen wij uw logo en/of advertentie op onze sites (opentorendag.nl/opentowerday.com), social media en de (digitale) plattegronden en (digitale) posters/flyers. 

De eerste sponsorbijdragen zijn toegezegd door:

Meer weten over Open Toren Dag Amsterdam 2018?

Voor een leuk gesprek en een uitgebreid verslag van afgelopen editie, meer informatie over de sponsoring of mogelijke deelname in 2018 met uw toren op welke locatie in Amsterdam dan ook, neem vrijblijvend contact op met  Henri van Poll. 

Samen maken wij de Open Toren Dag in 2018  weer tot één mooi hoogtepunt van Amsterdam!

Henri van Poll
Stichting Open The Doors
Organisatie Open Toren Dag Amsterdam

M: 06 51 56 99 64
E: info@openthedoors.nl   
W: www.opentorendag.nl 
FB: www.facebook.com/StichtingOpenTheDoors  / www.facebook.com/OpenTorenDag 


Ambassadeurs over de Open Toren Dag

Pi de BruinPi de Bruijn, architect.
Partner de Architekten Cie.

PANTA RHEI
Alles verandert

“De Open Toren Dag neemt je mee door de geschiedenis van de stad en biedt je letterlijk een nieuw perspectief in vogelvlucht op je eigen wereld. 

Torens vormen de ultieme symbolen van de architectuur. Hun doel is het oproepen van indringende betekenisgeving, bijvoorbeeld de macht of het gezag van een goddelijke of wereldlijke persoon of institutie. 

Omdat deze macht door opeenvolgende verhaallijnen permanent verschuift en verandert zullen architecten nieuwe torens blijven bouwen, tot het einde der tijden…”

 

Alexandra HutterAlexandra M.B. Hutter
Founder and Managing Partner
Rembrandt Tower Boardroom

‚Äč'Hoogte doet iets met mensen'

Hoogte heeft iets magisch! Dat is wat ook de Open Toren Dag Amsterdam doet. Het verwondert mensen. Letterlijk wellicht wel omdat je meer kunt zien, maar het ‘empowert' ook veel mensen. Het maakt je even los van de werkelijkheid en wellicht dat je daardoor je visie ‘onder de loup’ kunt nemen. In sommige gevallen verandert ook het gedrag van mensen.  Het gevoel van de wereld aankunnen. Dit gaat veel verder dan verwachtingen kunnen overtreffen. 

 

David van TraaDavid van Traa
directeur Zuidas

‘Torens en Zuidas zijn innig verbonden en de Open Toren Dag is dat dus ook met Zuidas.'

De Open Toren Dag is een fantastische uiting om de ontwikkelingen in Zuidas te ervaren vanuit een uniek perspectief. Met Zuidas ontwikkelen we een gebied met impact. Het dichtst bebouwde stuk stad van Nederland dat zich steeds meer ontwikkelt als levendige woonwijk maar belangrijk blijft als kantorenlocatie. De hoogbouw in Zuidas garandeert uitzicht en zonlicht. Balkons en terrassen gaan een grotere rol spelen in de architectuur van de gebouwen. Deze transformatie van Zuidas naar een gemengde wijk is dankzij initiatieven als de Open Toren Dag op een bijzondere manier te volgen.’ 

Sponsors editie 2017