Terug naar het overzicht

Symphonytoren / Financial Offices

zuidas
Vrij toegankelijk

Symphonytoren / Financial Offices

zuidas
Vrij toegankelijk
Gustav Mahlerplein 109-115
1082 MS Amsterdam
Metro 50, 51, 52 +
Tram 5 +
Bus 15, 62 (Station Zuid)
10:00 tot 16:00 uur Bezoek website

20 jaar gevestigd in Zuidas 

Tijdens de Open Toren Dag Amsterdam zijn bezoekers van harte welkom in de toren, waar u kunt genieten van het uitzicht over Amsterdam.

Het ABN AMRO hoofdkantoor behoort, met een hoogte van 105 meter en 24 verdiepingen, tot één van de hoogste gebouwen van Amsterdam. Het kantoorgebouw werd ontworpen door het architectenbureau Pei Cobb in samenwerking met architectenbureau Cie. In 1999 werd het opgeleverd en in gebruik genomen. 

De toren is vrij toegangkelijk, u hoeft zich niet aan te melden om vrij de toren te bezoeken. Bent u geïnteresseerd in een rondleiding? U kunt zich aanmelden voor een kunst- of architectuurrondleiding. Deze vinden plaats om 10:30, 11:30, 12:30 en 14:30 uur. Per rondleiding is er ruimte voor 15 bezoekers. 

Meld u aan voor de rondleidingen.

Nadat u de hoogte in bent geweest kunt u meteen door naar Circl Restaurant voor een heerlijke lunch of gezond tussendoortje. Ook bieden ze dit jaar weer enkele workshops, proeverijen en masterclasses aan - inschrijving via Circl website. Kom langs en ontdek hoe u een beetje circulariteit in uw eigen keuken kunt toepassen met een van de activiteiten.. 

CIRCL, het circulaire paviljoen van ABN AMRO

Naast het ABN AMRO hoofdkantoor kunt u tijdens de Open Toren Dag een bezoek brengen aan Circl; het circulaire paviljoen van ABN AMRO. Aan de tot standkoming van dit gebouw is gewerkt door architectenbureau CIE. Laat u verrassen, inspireren en luister hoe Circl de reis naar de circulaire economie heeft omarmt en de kennis die hier is opgedaan deelt en doorgeeft. 

Ook hier kunt u een rondleiding volgen van 12:30 tot 13:30 uur en van 14:00 tot 15:00 uur. Per rondleiding is er plaats voor maximaal 20 bezoekers.  

Meld u aan voor de rondleidingen.

Toegankelijkheid

Het ABN AMRO hoofdkantoor en Circl zijn toegankelijk voor mindervaliden.

Logo Hello Bike

Meer torens in Zuidas bezoeken? Neem de Hello Bike! De eenvoudigste manier om op de fiets te genieten van Open Toren Dag. 

Download de Hello Bike app via de App Store of Google Play. 

Andere deelnemersop deZuidas:

× Like ons op Facebook
Draai je mobiel of tablet voor optimale weergave