Terug naar het overzicht

ABN AMRO hoofdkantoor & Circl

zuidas
Vrij toegankelijk

ABN AMRO hoofdkantoor & Circl

zuidas
Vrij toegankelijk
ABN AMRO hoofdkantoor
Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam

Circl
Gustav Mahlerplein 1-B
1082 MS Amsterdam
Bus 62: Station Zuid.
Tram 5: Station Zuid.
Metro 50, 51, 52: Station Zuid.
10:00 tot 16:00 uur Bezoek website

20 jaar gevestigd in Zuidas 

Tijdens de Open Toren Dag Amsterdam zijn bezoekers van harte welkom in de toren, waar u kunt genieten van het uitzicht over Amsterdam.

Het ABN AMRO hoofdkantoor behoort, met een hoogte van 105 meter en 24 verdiepingen, tot één van de hoogste gebouwen van Amsterdam. Het kantoorgebouw werd ontworpen door het architectenbureau Pei Cobb Freed. In 1999 werd het opgeleverd en in gebruik genomen. 

De toren is vrij toegangkelijk. Daarnaast kunt u zich aanmelden voor kunst- en architectuurrondleidingen. Deze vinden plaats van 12:30 tot 13:30 uur en van 14:00 tot 15:00 uur. Per rondleiding is er ruimte voor 15 bezoekers.

Alle rondleidingen zijn inmiddels volgeboekt. 

Nadat u de hoogte in bent geweest kunt u meteen door naar Circl Restaurant waar je gratis workshops, proeverijen en masterclasses kunt volgen. Kom langs en ontdek hoe u een beetje circulariteit in uw eigen keuken kunt toepassen met een masterclass wecken & fermenteren, workshop kombucha brouwen of een heerlijke theeproeverij.

CIRCL, het circulaire paviljoen van ABN AMRO

Naast het ABN AMRO hoofdkantoor kunt u tijdens de Open Toren Dag een bezoek brengen aan Circl; het circulaire paviljoen van ABN AMRO. Laat u verrassen, inspireren en luister hoe Circl de reis naar de circulaire economie heeft omarmt en de kennis die hier is opgedaan deelt en doorgeeft. 

Ook hier kunt u een rondleiding volgen van 12:30 tot 13:30 uur en van 14:00 tot 15:00 uur. Per rondleiding is er plaats voor maximaal 20 bezoekers.

Alle rondleidingen zijn inmiddels volgeboekt. 

Toegankelijkheid

Het ABN AMRO hoofdkantoor en Circl zijn toegankelijk voor mindervaliden.

Logo Hello Bike
Meer torens in Zuidas bezoeken? Neem de Hello Bike! De eenvoudigste manier om op de fiets te genieten van Open Toren Dag. 

Download de Hello Bike app via de App Store of Google Play. 

Andere deelnemers op de Zuidas:

× Like ons op Facebook