Oudekerkstoren

Oudekerkstoren
Oudekerksplein 23
1012 GX Amsterdam
Tram 4, 9, 16: Damrak.
10:00 tot 16:00 uur Bezoek website

Oudekerkstoren

Oudekerkstoren
Oudekerksplein 23
1012 GX Amsterdam
Tram 4, 9, 16: Damrak.
10:00 tot 16:00 uur Bezoek website

Aanmelden voor bezoekers van de Oudekerkstoren

Alle rondleidingen zijn inmiddels volgeboekt.
Zonder toegangsbewijs heeft het geen zin om naar de Oudekerkstoren te komen! 

Tijdens de Open Toren Dag worden er in totaal 12 rondleidingen voor maximaal 6 personen per rondleiding in de Oudekerkstoren gehouden. De toegang tot Oudekerkstoren is alleen onder begeleiding van een gids. De eerste rondleiding begint om 10.00 uur, en wordt vervolgens ieder half uur herhaald. De laatste rondleiding begint om 15.30 uur.

De Oudekerkstoren is elk jaar open voor beklimmingen van 1 april t/m 31 oktober van 13.00-19.00 kosten € 8,00 p.p. http://www.westertorenamsterdam.nl

Klokken

Tijdens de rondleiding zal de klokkenluider u kennis laten maken met het imposante geluid van de grote Hemonyklok. Wilt u eens op zondagochtend de klokken helpen luiden, kijk dan voor meer informatie: http://bertnap.nl/index.php/klokkenluider

Beiaardier Gideon Bodden sluit de Open Toren Dag om 16:00 uur af met muzikale klanken uit de toren van de Oudekerk. 

Toegankelijkheid

Toegang tot de Oudekerkstoren is mogelijk vanaf 9.55 uur door het ophalen van een nummer. Maximaal 6 personen per rondleiding en 72 personen over de hele dag per toren op basis van: Vol = Vol. 

Kinderen vanaf 10  jaar mogen deelnemen onder begeleiding. Het meenemen van tassen e.d. is niet toegestaan op de rondleiding, hiervoor is een aparte gesloten kast beschikbaar. I.v.m. veiligheid en brandvoorschriften kan het maximale aantal personen per rondleiding niet worden overschreden. 

Deelnemers in het Centrum :

* = Voor deze toren is registratie verplicht.
** = Afhalen entreebewijzen om 9:55 uur bij de toren.
Klik op de toren voor meer informatie.

× Like ons op Facebook