Beurs van Berlage & Sherlocked

Beurs van Berlage
Ingang toren via Damrak 277
Tram 4, 9, 14, 16: Damrak.
10:00 tot 16:00 uur Bezoek website

Beurs van Berlage & Sherlocked

Beurs van Berlage
Ingang toren via Damrak 277
Tram 4, 9, 14, 16: Damrak.
10:00 tot 16:00 uur Bezoek website

Bezoek Berlage’s Meesterwerk

Maak tijdens de Open Toren Dag kennis met de rijke historie en indrukwekkende architectuur die kenmerkend is voor het door architect Hendrik Petrus Berlage (1856-1934) ontworpen meesterwerk. Beklim de 156 treden van de 40 meter hoge klokkentoren en geniet van het magnifieke uitzicht over de historische binnenstad van Amsterdam.

Dit monument van handel uit 1903, waar de geschiedenis in elk detail voelbaar is, biedt vandaag de dag ruimte aan 25 congreszalen. Of het nu gaat om een publieksevenement, congres, concert, festival, diner, vergadering, symposium of tentoonstelling - met zoveel zalen en mogelijkheden is de Beurs van Berlage al snel dé ideale plek om andere mensen te ontmoeten. Onder de toren bevinden zich twee escaperooms van Sherlocked, www.sherlocked.nl 

Breng ook een bezoek aan de geheel vernieuwde Bistro Berlage aan het Beursplein en de tentoonstelling die te bereiken is via de hoofdentree aan het Damrak 243. De Brand Store van Tony’s Chocolonely bevindt zich aan de andere zijde van de Beurs, aan de kant van het Centraal Station. 

Toegankelijkheid:

De Toren van de Beurs van Berlage is niet toegankelijk voor mindervaliden. In verband met de veiligheid kunnen maximaal 20 personen tegelijkertijd de Toren beklimmen.

Deelnemers in het Centrum :

* = Voor deze toren is registratie verplicht.
** = Afhalen entreebewijzen om 9:55 uur bij de toren.
Klik op de toren voor meer informatie.

× Like ons op Facebook