Foto © Hans van der Vliet

2022: 10 jaar Open Toren Dag Amsterdam

Doe mee in maart 2022!

In maart 2022 vindt de tiende editie van de Open Toren Dag Amsterdam plaats! Wat in 2013 bescheiden is begonnen met 12 torens is inmiddels uitgegroeid tot een uniek evenement met bijna dertig historische en hedendaagse Amsterdamse torens.  Duizenden mensen mochten we verwelkomen en laten genieten van unieke vergezichten over de stad. Ons jubileum jaar wordt een bijzonder jaar, waarin we zoveel mogelijk torens voor u gratis zullen opstellen.

Word deelnemer
U kunt met uw toren deelnemer worden van de tiende editie! Wilt u volgend jaar meedoen met uw toren op deze bijzondere dag met veel hoogtepunten? 

Word sponsor
Het feit dat de torens gratis te bezoeken zijn betekent dat wij volledig afhankelijk zijn van subsidiegevers en sponsoren om deze dag te organiseren. Als sponsor komt u duidelijk in beeld op onze websites (mee dan 90.000 weergaven!) en social media en posters. Graag laten wij u het media-verslag zien, met hierin het bereik van Open Toren Dag Amsterdam in dagbladen en tijdschriften.

Neem vrijblijvend contact met ons op om in maart 2022 de Open Toren Dag één groot hoogtepunt te zijn voor de stad Amsterdam. 

Met dank, 

Peter van Ruijven / Henri van Poll

Stichting Open The Doors
Organisatie Open Toren Dag Amsterdam
E: info@openthedoors.nl
W: https://www.facebook.com/StichtingOpenTheDoors

× Like ons op Facebook
Draai je mobiel of tablet voor optimale weergave