QO

QO
Amstelvlietstraat 4
1096 GG Amsterdam

Metro 51, 53 en 54: Station Spaklerweg.
10:00 tot 16:00 uur

QO

QO
Amstelvlietstraat 4
1096 GG Amsterdam

Metro 51, 53 en 54: Station Spaklerweg.
10:00 tot 16:00 uur

Bekijk de vissen in de Hightech kas op het dak van QO

Een prachtig uitzicht op Amsterdam vindt u in het Amstelkwartier! De 21 verdiepingen tellende toren van QO is een van de nieuwste aanwinsten van de stad en is open sinds begin 2018. In dit unieke pand vindt u het nieuwe hotel met 288 kamers, dat luxury lifestyle, circulariteit en duurzaamheid moeiteloos en op een speciale manier combineert.

Als (letterlijk) hoogtepunt vindt u op het dak een hightech kas waarin u onder andere vissen, kruiden en planten vindt, die via de circulaire systemen van aquaponics en hydroponics groeien en leven. Direct onder de kas bevindt zich op de 21e verdieping de kitchen garden & bar Juniper & Kin, en op de begane grond zit restaurant Persijn dat uitsluitend kookt volgens de principes van Dutch Cuisine. Alles wat in de kas groeit en bloeit wordt gebruikt als ingrediënten voor de gerechten en cocktails in zowel de bar als het restaurant.

Toegankelijkheid:

De bovenste verdieping is bereikbaar met een lift. De kas op het dak is alleen toegankelijk met een trap en daardoor niet bereikbaar voor mindervaliden.

Deelnemers in Oost :

× Like ons op Facebook