Foto © Peter Elenbaas

Historische Avondrondleiding met Gids Peter

Om na te genieten van de dag verzorgt Gids Peter in de avond een bijzondere rondleiding langs een aantal  historische torens van Amsterdam. De rondleiding start voor de Schreierstoren. Wie nam daar afscheid om Manhattan te ontdekken? Dan gaan we naar de belangrijkste toren van Amsterdam: de Montelbaanstoren. Waarom speelde deze een belangrijke rol in onze Gouden Eeuw? Vervolgens lopen we naar de Zuiderkerk. Door wie is deze kerk eigenlijk gebouwd? We eindigen bij de toren van de Beurs van Berlage.

De rondleiding duurt ca. 2 uur.
De kosten bedragen € 14,50 per persoon.
De rondleiding start om: 17.30 uur op zaterdag 23 maart 2019.

Meld u nu aan!

U kunt u vooraf aanmelden door een mail te sturen naar Gids Peter: peter@gidspeter.nl, met vermelding van tijdstip van deelname en aantal personen.

Wie is Gids Peter?

Gids Peter is een rondleider met een passie voor Amsterdam en zijn rijke historie. Als inwoner van Amsterdam en als historicus kent hij als geen ander de verborgen geheimen van de stad. Hij verzorgt al jaren  rondleidingen in de Jordaan en over de Wallen, maar vooral aan de onbekende plekjes van Oud-Amsterdam, waar weinig toeristen komen, heeft hij zijn hart verloren. U loopt daar in de voetsporen van de grote schilder Rembrandt van Rijn of in die van Michiel de Ruyter en u proeft de kruiden van de VOC.
Voor meer informatie: www.gidspeter.nl 

× Like ons op Facebook