Terug naar het overzicht

Zilveren Toren / Level Eleven Amsterdam

centrum
Vooraf aanmelden

Zilveren Toren / Level Eleven Amsterdam

centrum
Vooraf aanmelden
Stationsplein 51-53
1012 AB Amsterdam
Op 100 meter loopafstand van Amsterdam Centraal Station.
10:00 tot 16:00 uur Bezoek website

Geniet van 360 graden Amsterdam

Indrukwekkend en absoluut onvergetelijk: het uitzicht vanaf deze evenementenlocatie in Amsterdam-Centrum. Kom tijdens de Open Toren Dag langs en verwonder u over de wervelende stad die aan uw voeten ligt en word verrast met een eindeloos vergezicht. U bent van harte welkom om onder het genot van een drankje van het 360 graden uitzicht te genieten!

De Zilveren Toren Amsterdam, waar op de 10e en 11e etage Level Eleven zich bevind, is een 55 meter hoge toren die is ontworpen door Benthem Crouwel Architects. Level Eleven, voor een congres, feest, vergadering of bruiloft op een evenementenlocatie waar de mogelijkheden net zo onbegrensd zijn als het uitzicht.

Voor de Open Toren Dag zal de 11e etage toegankelijk zijn voor publiek. Hier bevindt zich de hippe 360 Skybar van Level Eleven waar je in een botanisch en knusse sfeer geniet van onder andere heerlijke cocktails. De Skybar is toegankelijk voor publiek, maar zeker ook verrassend voor zakelijke bijeenkomsten zoals diners, proeverijen en hip vergaderen. Deze bar is de hoogste van het stadsdeel centrum, wat zorgt voor een adembenemend 360° uitzicht over de stad.  

Vooraf aanmelden  

Per rondleiding kunnen ieder kwartier 25 personen (kinderen alleen onder begeleiding van een ouder/verzorger) deze bijzondere toren bezoeken. Take-Away zal aanwezig zijn bij de bar.  Deze rondleidingen beginnen om 10:00 uur. De laatste rondleiding is om 16:00 uur. 

Aanmelden is verplicht en kan alleen via deze link.

Vergeet niet een geldig ID-kaart mee te nemen en kom op tijd.
Toegangskaarten zijn strikt persoonlijk.
Volg de laatste RIVM maatregelen. 

 

Toegankelijkheid

Level Eleven is toegankelijk voor mindervaliden.

 

Andere deelnemersin hetCentrum:

× Like ons op Facebook
Draai je mobiel of tablet voor optimale weergave