Wedstrijd

De Open Toren Dag viert de 10e editie met een speciale wedstrijd. Amsterdam heeft vele verschillende torens: van kerken tot hotels, de een hoog, de ander minder hoog. Van een aantal deelnemende torens hebben wij een detail gefotografeerd.

Herkent u aan het detail de toren?

Laat het ons weten! Vermelding van de naam van de toren is noodzakelijk. Al bij één goed detail / antwoord kunt u winnen.

De prijs

Wat is een wedstrijd zonder prijzen. Goede antwoorden worden beloond met 4 toegangskaarten voor een toren in Nederland.  Op de Open Toren Dag Amsterdam kunt u de torens van Amsterdam al bezoeken. Vandaar dat wij toegangskaarten van torens buiten Amsterdam als prijs hebben, verspreid over heel Nederland, van Groningen tot Maastricht en van Middelburg tot Arnhem.

Er zijn in totaal 30 toegangskaarten te winnen.

 

Uiterlijk op 20 april 2022 wordt bekend gemaakt wie de winnaars zijn. De winnaars worden op basis van het goede antwoord volledig willekeurig gekozen.

Over de uitslag van de wedstrijd kan gecorrespondeerd worden. De organisatie houdt zich hierbij het recht voor niet te antwoorden.

Sponsors editie 2022