Student Experience Amsterdam NDSM

Noord
Vrij Toegankelijk
Moermanskkade 71a
1013 BC Amsterdam

Student Experience Amsterdam NDSM

Aan de NDSM-werf in Amsterdam Noord vind je studentencomplex Student Experience Amsterdam NDSM. In het gebouw wonen 403 studenten in een zelfstandige studio met eigen keuken en badkamer. Vanaf CS brengt de pont je in enkele minuten naar deze hotspot in Amsterdam Noord! Student Experience is een full service concept dat niet alleen huisvesting biedt aan studenten, maar ook een ideale en duurzame leefomgeving creëert. Dat betekent wonen en studeren op een toplocatie in Amsterdam terwijl je geniet van een breed scala aan faciliteiten; van sportveld en binnentuin tot gamecorner en e-bike. 

Er zijn vier Student Experience locaties in Amsterdam en elke locatie heeft een sportveld op het dak met een eigen herkenbare kleur. Dit maakt het de perfecte plek voor een potje basketbal, voetbal of yoga en de ideale achtergrond voor de mooiste Instagram foto’s. Kom voor het ultieme rooftop gevoel een kijkje nemen op het dak van Student Experience Amsterdam NDSM. Tijdens de Open Toren Dag speel je een potje basketbal op het sportveld of kijk je tijdens de Silent Disco uit over het IJ.  

Toegankelijkheid

Het dak van Student Experience Amsterdam NDSM is enkel bereikbaar met een trap vanaf de 12e verdieping. Houd hier dus rekening mee met uw bezoek.  Bezoek is op eigen risico.

Vrij toegankelijk

Student Experience Amsterdam NDSM is tussen 10.00 uur en 16.00 uur vrij toegankelijk. Het kan zijn dat u bij drukte enige tijd moet wachten.

Sponsors 2024